Lid worden

Kom je zingen?

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Kom dan gerust eerst een keer kijken en proefzingen! Dat kan tijdens een gewone repetitieavond, check altijd de agenda of neem contact op zodat je niet voor een dichte deur in verband met vakantie o.i.d. staat. Maar onze workshops zijn ook een prima gelegenheid om kennis te komen maken!

Locatie

Onze repetitielocatie is de St. Joseph kerk aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. We repeteren op donderdag van 20:00 tot 22:00 uur.

Stemtest

Als de eerste kennismaking bevalt en je wilt je aansluiten als koorlid, maken we een afspraak voor een stemtest. De dirigent kijkt dan waar jouw stem het best tot zijn recht komt. Zo weet je zeker dat je je stem niet hoeft te forceren en optimaal plezier hebt in het zingen!

Het lidmaatschap kunnen we helaas niet voor niets aanbieden. De contributie bedraagt € 25,- per maand. Eenmalige inschrijfkosten bedragen € 10,-. Dat is inclusief alle benodigde bladmuziek en oefenbestanden, en deelname aan workshops. Geen onverwachte extra kosten!